eur:
402.09
usd:
366.04
bux:
74032.43
2024. október 8. kedd Koppány

A tizennyolcadik öngyilkosság egy brit kisvárosban

Megvan a bridgendi "öngyilkossági járvány" tizennyolcadik áldozata: a dél-walesi kisvárosban most egy 23 éves nő akasztotta fel magát.

Három nappal öngyilkossági kísérlete után, a kórházban halt meg az a fiatal nő, aki barátja bridgendi házának ereszcsatornájára akasztotta fel magát.

A nő nevét nem hozták nyilvánosságra, csak annyit lehet tudni róla, hogy eredetileg Cardiffban élt, ám mostanában barátjánál lakott Bridgendben.

A lány, röviddel azelőtt, hogy megpróbált véget vetni az életének, éppen párjával veszekedett; a fiú szomszédja, Lavina Harvey próbálta megnyugtatni. "Húsz percig volt álam, és, amikor elment, nyugodtnak tűnt. Nem gondoltam volna, hogy ilyesmit tesz" - mondta a nő.

Mégis, a lány tíz perccel később felkötötte magát, két diák talált rá a ház mögött. Megpróbálták megemelni a testét, hogy levegőhöz jusson, amíg segítség nem érkezik.

A nő a tizennyolcadik fiatal, aki tavaly január óta felakasztotta magát Bridgendben. Először a 18 éves Dale Crole lett öngyilkos; később több osztály- és iskolatársa próbálta eldobni az életét, némelyek sikerrel. A fiú halála óta újabb 16 fiatal kötötte fel magát: mindannyian 15 és 27 év közöttiek.

A legújabb halálesetnek a rendőrség szerint nincs köze a korábbiakhoz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.08. kedd, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×