eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Boldog leszbikus kapcsolatban él a Szex és New York sztárja

Sikeresen elfogadtatta a gyerekeivel Cynthia Nixon a barátnőjét. A Szex és New York Mirandája a gyerekei apját hagyta ott leszbikus szerelméért.

A Szex és New York sztárja eddig nemigen beszélt nyilvánosan a szerelméről, akivel pedig még 2003-ban ismerkedett meg. Miatta hagyta el az élettársát, akivel 15 évig élt együtt. Danny Mozes a színésznő két gyermekének, a 11 éves Samanthának és öt évvel fiatalabb öccsének, Charlesnak az édesapja.

"Fantasztikus kapcsolatban élek, immár négy éve" - nyilatkozta most a 41 éves színésznő az OK! Amerikai magazinnak. - "Olyannak szeretem Christine-t, amilyen. Szeretném vajon akkor is, ha férfi lenne - nem tudom. Vásárolgatunk, főzőcskézünk, neveljük a gyerekeket - mindent együtt csinálunk."

A színésznőnek szerencséje volt, mert a gyerekei is elfogadták, hogy két mamájuk van - ebben talán a pozitív családi tapasztalatok játszották a legnagyobb szerepet.

"A fiam még nagyon kicsi volt, amikor beleszerettem Christine-be, a lányomnak pedig nem volt újdonság a dolog: az egyik nagybátyja és két keresztanyja is homoszexuális" - mesélte el az interjúban, amely abból az alkalomból készült, hogy május 30-án bemutatják a Szex és New York moziváltozatát.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×