INFORÁDIÓ 

2018. március 19. hétfő
Bánk, József

Boldog leszbikus kapcsolatban él a Szex és New York sztárja

Infostart / InfoRádió
Sikeresen elfogadtatta a gyerekeivel Cynthia Nixon a barátnőjét. A Szex és New York Mirandája a gyerekei apját hagyta ott leszbikus szerelméért.

A Szex és New York sztárja eddig nemigen beszélt nyilvánosan a szerelméről, akivel pedig még 2003-ban ismerkedett meg. Miatta hagyta el az élettársát, akivel 15 évig élt együtt. Danny Mozes a színésznő két gyermekének, a 11 éves Samanthának és öt évvel fiatalabb öccsének, Charlesnak az édesapja.

"Fantasztikus kapcsolatban élek, immár négy éve" - nyilatkozta most a 41 éves színésznő az OK! Amerikai magazinnak. - "Olyannak szeretem Christine-t, amilyen. Szeretném vajon akkor is, ha férfi lenne - nem tudom. Vásárolgatunk, főzőcskézünk, neveljük a gyerekeket - mindent együtt csinálunk."

A színésznőnek szerencséje volt, mert a gyerekei is elfogadták, hogy két mamájuk van - ebben talán a pozitív családi tapasztalatok játszották a legnagyobb szerepet.

"A fiam még nagyon kicsi volt, amikor beleszerettem Christine-be, a lányomnak pedig nem volt újdonság a dolog: az egyik nagybátyja és két keresztanyja is homoszexuális" - mesélte el az interjúban, amely abból az alkalomból készült, hogy május 30-án bemutatják a Szex és New York moziváltozatát.

A címlapról ajánljuk