INFORÁDIÓ 

2018. március 19. hétfő
Bánk, József

Életfogytiglani börtönbüntetést kapott a két leszbikus gyilkos

Infostart / InfoRádió
Életfogytiglani börtönbüntetést kapott az a két leszbikus ausztrál lány, akik megölték a 16 éves Stacey Mitchellt, mert az idegesítette őket.

A 20 éves Jessica Ellene Stasinowsky és barátnője, a 19 éves Valerie Paige Parashumti 2006 decemberében ölte meg a 16 éves lányt.

A két ausztrál lány azzal indokolta tettét, hogy Stacey Mitchell idegesítette őket. A pár altatót tett a 16 éves lány italába, majd egy betondarabbal leütötték, és egy kutyalánccal megfojtották. Ezt követően mobiltelefon kamerájával felvették, hogy mennyire véres a lány teste.

A két lány a pulzust ellenőrizve állapította meg, hogy áldozatuk meghalt, majd a holttest felett csókolták meg egymást.

A gyilkosság egy 15 éves fiú ismerősük, David Ross John Haynes apjának a házában történt. A két lány arra kényszerítette a fiút, hogy nézze meg a felvételt, majd segítsen nekik feltakarítani a vértócsát. A holttestet végül egy szeméttárolóba dobták.

Négy nappal azután, hogy a lány eltűnését bejelentették, mindhármukat letartóztatták, mert a rendőrök megtalálták a fiatal lány holttestét a kukában.

A két lány életfogytiglani börtönbüntetést kapott. Jó magaviselet esetén is legalább 24 évet kell rács mögött tölteniük egy kiemelt biztonsági fokozatú börtönben.

A címlapról ajánljuk