eur:
392.25
usd:
366.78
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Életfogytiglani börtönbüntetést kapott a két leszbikus gyilkos

Életfogytiglani börtönbüntetést kapott az a két leszbikus ausztrál lány, akik megölték a 16 éves Stacey Mitchellt, mert az idegesítette őket.

A 20 éves Jessica Ellene Stasinowsky és barátnője, a 19 éves Valerie Paige Parashumti 2006 decemberében ölte meg a 16 éves lányt.

A két ausztrál lány azzal indokolta tettét, hogy Stacey Mitchell idegesítette őket. A pár altatót tett a 16 éves lány italába, majd egy betondarabbal leütötték, és egy kutyalánccal megfojtották. Ezt követően mobiltelefon kamerájával felvették, hogy mennyire véres a lány teste.

A két lány a pulzust ellenőrizve állapította meg, hogy áldozatuk meghalt, majd a holttest felett csókolták meg egymást.

A gyilkosság egy 15 éves fiú ismerősük, David Ross John Haynes apjának a házában történt. A két lány arra kényszerítette a fiút, hogy nézze meg a felvételt, majd segítsen nekik feltakarítani a vértócsát. A holttestet végül egy szeméttárolóba dobták.

Négy nappal azután, hogy a lány eltűnését bejelentették, mindhármukat letartóztatták, mert a rendőrök megtalálták a fiatal lány holttestét a kukában.

A két lány életfogytiglani börtönbüntetést kapott. Jó magaviselet esetén is legalább 24 évet kell rács mögött tölteniük egy kiemelt biztonsági fokozatú börtönben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×