eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Hárman pályáznak a tragikusan elhunyt sztárszínész helyére

A hírek szerint nem egy, hanem három színész esélyes a közelmúltban tragikus módon elhunyt Heath Ledger helyére Terry Gilliam The Imaginarium of Dr. Parnassus című filmjében.

Johnny Depp, Colin Farrell vagy Jude Law - ezt a nehéz, ám nyilván sokak által irigyelt döntést kell meghoznia Terry Gilliam rendezőnek, akinek új filmjéhez pótolnia kell a közelmúltban gyógyszer-túladagolásban elhunyt eredeti főszereplőt, Heath Ledgert.

A pletykák szerint a fent említett színészek mindannyian az ausztrál színész szerepét játszanák, amit a forgatókönyvben egy csodás átváltozással oldanának meg, ami nem állna távol a film alaphangulatától.

Johnny Depp neve egyébként már korábban is felmerült lehetséges helyettesként, ráadásul éppen a rendező egyik nyilatkozatában.

"Van egy olyan rész a filmben, amikor a Heath által alakított karakter belezuhan egy varázstükörbe. Ezen a ponton lehetőség lenne arra, hogy másik személlyé változzon - itt jöhetne be a filmbe Johnny Depp. Ez egy különös, időutazásos mozi, így Heath figurája könnyen átváltozhat. Megrendítő pillanat lenne" - fogalmazott Terry Gilliam.

A szerep szerint egyébként az eredetileg Heath Ledger alakította figura egy, az örök fiatalság kedvéért lelkét az ördögnek eladó utazó showman fiatal lányát mentené meg.

Korábban arról is szó volt, hogy nem választanak új színészt Heath Ledger szerepére, hanem a legmodernebb digitális technikák segítségével fejeznék be a filmet.

Címlapról ajánljuk

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Az éghajlatváltozás következménye: szebb jövő vagy apokalipszis?

Az éghajlatváltozás következménye: szebb jövő vagy apokalipszis?

Az emberi társadalom az innovációnak és globalizációnak köszönhetően korábban képes volt felszabadítani magát a klíma uralma alól, de mára új függőség alakult ki az ember által létrehozott éghajlati rendszerrel szemben. Az elmúlt évtizedekben a fosszilis energiatermelés növekvő mértéke hozzájárult az üvegházhatás fokozódásához, ami jelentős hőmérséklet-emelkedést és időjárási szélsőségeket eredményezett. A fogyasztás mérséklése és a globális energiatermelés dekarbonizálása elengedhetetlen a jövő katasztrófáinak elkerüléséhez. A célok eléréséhez progresszív adózási rendszerek és nemzetközi együttműködés szükséges, különös tekintettel a megújuló energiaforrásokra történő átállásra. Enélkül az emberiség a közeljövőben pusztító ökológiai válságokkal nézhet szembe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×