eur:
387.7
usd:
357.1
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Dubajban mutogatta bájait a sztárfocista szépséges felesége - képekkel

Miközben férje, Steven Gerrard a Svájc elleni labdarúgó-mérkőzésre készülődött, mint az angol válogatott csapatkapitánya, szépséges felesége, Alex Curran egy luxusszállóban pihent több ezer kilométerrel távolabb.

A Liverpool labdarúgójának 25 éves felesége Dubajba utazott két barátnőjével, hogy pihenjenek. Alex Currant nyaralására a volt liverpooli csatár, Djibril Cissé terhes felesége és Thierry Henry válófélben lévő neje, Claire kísérte el.

A három nő egy elegáns szállodába jelentkezett be, ahol egy éjszaka kétezer fontba (700 ezer forintba) kerül.

Steven Gerrard felesége kihasználta a napsütést, és rengeteget napozott a medence partján. A képeket megnézheti, ha ide kattint.

Elképzelhető, hogy a 25 éves nő így heverte ki azt a traumát, amelyet tavaly decemberi kirablásukkor élt át. A Liverpool középpályásának luxusházába ugyanis négy, maszkot viselő férfi tört be, és fosztotta ki a házat.

Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×