eur:
389.5
usd:
363.21
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A móri gyilkos újabb áldozatát találták meg a rendőrök?

A móri mészáros néven elhíresült N. László újabb áldozatát találták meg a rendőrök a Pest megyei Páty és Budakeszi között egy erdőben - értesült a HavariaPress.

Az áldozat egy 1997-ben eltűnt férfi, aki a fóti belügyi bázis gondnoka volt. A férfi azután tűnt el, hogy el akarta adni vadászpuskáját, ezért újságban is meghirdette a fegyvert. Mint utóbb kiderült, erre a hirdetésre jelentkezett N. László, aki a fegyver kipróbálása címén az erdőbe csalta az eladót, majd megölte, és elásta a holttestet.

N. László a tavaly februári őrizetbe vétele után beszámolt a rendőröknek a történtekről. Ez alapján a rendőrök tavaly nyáron meg is találták és kihantolták az áldozat holttestét, akit a különleges, dollár mintás nadrágtartójáról és kulcscsomójáról azonosítottak.

Nemrég fejeződött be a férfi DNS azonosítása, ami alapján bizonyosnak tűnik, hogy a Páty határában talált holttest azonos az 1997-ben eltűnt férfival.

Horváczy Emese, a Nemzeti Nyomozóiroda szóvivője az InfoRádiónak elmondta: folyamatban lévő nyomozásról nem nyilatkozhat, így sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az értesüléseket.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×