eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Csodás gyógyulásáról forgatott filmet az énekesnő

Fehér gyémánt címmel jelent meg Kylie Minogue dokumentumfilmje, melyben gyógyulását követi végig. Az énekesnő - akinek következő lemeze, az X jövő hónapban jelenik meg - mellrákban szenvedett, ám az orvosi jelentések szerint teljesen felgyógyult.

Eredetileg nagyon ellenezte a Fehér gyémánt (melyet William Baker rendezett) ötletét Kylie Minogue, ám megváltoztatta véleményét, miután szembesült azzal a hatalmas támogatással, amit a közvéleménytől kapott.

"Az eredeti akaratom ellenére meggyőztek, hogy vállaljam. Aztán arra gondoltam, hogy így megmutathatom a rajongóknak min mentem keresztül és megköszönhetem nekik a támogatást" - mondta a londoni bemutatón Kylie Minogue.

A film legnagyobb részét a Showgirl címet viselő turnén forgatták, amikor több előadást is le kellett mondani az énekesnő betegsége miatt. Kylie Minogue-t saját bevallása szerint az elején nagyon zavarta, hogy minden pillanatát filmezik.

"A kezdetekkor többször kizavartam a stábot az öltözőből, ám aztán tulajdonképpen megszoktam William Baker jelenlétét. Szerintem a filmben is látszik, hogy miként leszek egyre lazább a stáb jelenlétében, aminek egyik oka az volt, hogy sikerült a turnét is rendben folytatni" - mesélte az énekesnő.

A 39 éves Kylie Minogue azóta az orvosok szerint teljesen felgyógyult a mellrákból, új albuma, az X jövő hónaptól lesz kapható az üzletekben.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×