eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

A muzulmán terrorista rátalált Jézusra

Áttért az iszlámról a keresztény hitre az 1993-as New York-i terrortámadás kitervelője. Egykori fegyőre szerint csak szórakozik.

Ramzi Juszef jelenleg egy coloradói börtönben tölti életfogytiglani büntetését, olyan hírhedt bűnözők társaságában, mint például Eric Rudolph, az atlantai olimpiai játékokon elkövetett robbantás végrehajtója.

A különlegesen veszélyes bűnözőknek épített börtönben a rabok 23 órát töltenek a cellájukban, és mindössze egyet azon kívül.

A pakisztáni származású férfi tervelte ki azt a terrortámadást, amelyet 1993-ban, a New York-i Világkereskedelmi Központ föld alatti parkolójában követtek el szélsőséges muzulmánok. Az akcióban hat ember vesztette életét.

Több más merénylet is fűződik a nevéhez, köztük egy robbantás egy Manilából Tokióba tartó repülőgépen, amelynek következtében egy japán férfi életét vesztette.

A terrorista megkeresztelkedéséről egy televíziós csatorna számolt be az Egyesült Államokban.

Robert Hood, Juszef korábbi felügyelője azt mondta, hogy a terrorista soha nem hagyta el a celláját, mert nem akarta alávetni magát annak a megaláztatásának, amellyel teste átkutatása jár.

Ha ezen a szokásán változtatott, akkor meg akar vezetni valakit. A reakciókért csinálja - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×