eur:
389.3
usd:
362.05
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella

Brutális kegyetlenség: fényes nappal vágták el a torkát a tanárnőnek

Kegyetlenül meggyilkoltak egy tanárnőt egy angliai börtön parkolójában. Louise Evanst az autója mellett találták meg teljesen összeszurkálva, járműve kulcsaival kezében. A rendőrség szerint valószínűleg nem egy elítélt gyilkolta meg az asszonyt, aki az intézményben tanított.

Fényes nappal vágták el a torkát és szurkáltak össze egy tanárnőt az angliai Kent grófságban található Maidstone melletti női börtön parkolójában. Louise Evansre autója mellett találtak rá, kezében a jármű kulcsaival.

A rendőrség először az elítéltekre gyanakodott, akiket azonnal ki is kérdezett, ám hamar bebizonyosodott, hogy egyiküknek sem volt módja elkövetni a gyilkosságot. Az elítéltek többsége vagy kisebb bűncselekményeket követett el, vagy hosszú büntetése végéhez közeledik.

A nyomozók úgy vélik, Louise Evans ismerhette a gyilkost, ezt megerősítette egy börtönbeli forrás is, aki hangsúlyozta: a rendőrség senkit sem gyanúsít az elítéltek közül.

A tanárnő egy olyan cég alkalmazottja volt, amely az elítéltek számára tartott órákat különböző témakörökben. Louise Evans öt éve tanított a börtönben és a fent említett forrás szerint imádta a munkáját és tanítványai is kedvelték.

Címlapról ajánljuk
PSG–Borussia Dortmund 0-0

BL élőben
PSG–Borussia Dortmund 0-0

A Paris Saint-Germain egygólos hátrányból kezdve próbálja meg kiejteni a Borussia Dortmundot a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében. Pályaválasztóként 2015 októbere óta a PSG csak a Bayern München ellen maradt a BL-ben szerzett gól nélkül.

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×