eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

A sztár vallomása: "Prostituáltak tanítottak"

Búcsút mond a gyerekek kedvence imidzsének Billie Piper angol színésznő, aki legújabb filmjében prostituáltat alakít. Nem kis váltás ez olyasvalaki részéről, aki 15 évesen egy popslágerrel, énekesnőként (!) került a reflektorfénybe.

Karrierje újabb szakaszához érkezett Billie Piper. Az eddig a gyerekek kedvenceként tündöklő színész-énekesnő ugyanis az eddig szelídebb szerepek után legújabb filmjében egy prostituáltat játszik. Mint rendes színésznő, a szerep megformálásához valódi örömlányok segítségét vette igénybe.

Az egyik brit kereskedelmi televízió sorozata egy call girl blogbejegyzései alapján készült - ebben játszik majd főszerepet Billie Piper. "Komoly tapasztalat volt, találkoztam néhány örömlánnyal, hogy jobban formálhassam meg Belle szerepét. Mi több, magával Belle-lel is volt alkalmam beszélgetni" - mondta a színésznő.

"Találkoztam egy dominával is, ami lenyűgöző élmény volt. Megmutogatta, mit kell csinálni. Megmutatta azt is, hogyan kell megkötözni valakinek a kezét úgy, hogy nem sérüljön meg" - tette hozzá Billie Piper.

A színésznő tehetségét egyébként a különböző gálákon is elismerik, 2005-ben és 2006-ban is elnyerte például az Országos Televízió Díjat a Dr. Who-ban játszott szerepéért.

Billie Piper karrierje gyerekműsorokban indult, majd az egyik brit zenés műsorban folytatódott. Igazán akkor lett híres, amikor 1997-ben (alig 15 évesen) az egyik lemezkiadó szerződést ajánlott neki, majd az egy évvel később megjelenő első albumáról kimásolt Because We Want To című számmal rögtön a brit slágerlista élén találta magát. Azóta több lemeze is megjelent és számos televíziós filmben, sorozatban szerepelt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Érik a katasztrófa a világ egyik legszegényebb államában – Országoknak is okozhat függőséget a kábítószer

Érik a katasztrófa a világ egyik legszegényebb államában – Országoknak is okozhat függőséget a kábítószer

A 2021-es hatalomátvétel után az afganisztáni tálibok szinte azonnal megkezdték az ország mákmezőinek felszámolását. A radikális szunnita kormány főleg vallási meggyőződésből hirdetett háborút a kábítószerek ellen, egy valamit azonban nem vettek figyelembe: az ópium az ország gazdaságának gerincét adta, a kereskedelem felszámolásával pedig a vidéki afgánok milliói vesztették el megélhetésüket. Nézzük, mekkora ütést szenvedett el a világ egyik legszegényebb országa a radikális döntés meghozatala után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×