eur:
389.26
usd:
361.93
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella

Rárohant Brad Pittre egyik rajongója - képek

Megtámadta egy rajongója Brad Pittet, hiába állták körül a sztárt testőrei Velencében. A színész egyáltalán nem volt elragadtatva az esettől, pedig a nő nem akart mást, csak megölelni kedvencét.

Ijesztő pillanat volt - emlékezett vissza az esetre az egyik szemtanú, aki szerint a biztonsági emberek dühösek lehettek, amiért a nő ennyire közel jutott a színészhez. "Úgy tűnt, Brad sem örült nagyon" - tette hozzá.

Bár tervezhette volna akár azt is, hogy lelövi, a nő csupán meg akarta ölelni a sztárt, aki azért érkezett Velencébe, mert az ő főszereplésével készült The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford című film is részt vesz a versenyprogramban, és jó eséllyel pályázik az Arany Oroszlánra.

A színésznek nemcsak rajongóival, hanem a médiával is meggyűlt a baja a nemzetközi filmfesztiválon, amikor filmje egyik sajtófotózásán a riporterek kifejezett kérésére sem volt hajlandó levenni napszemüvegét.

A közömbösen mosolygó sztár később mégis levette szemüveget, majd átadta filmbéli partnerének, Casey Afflecknek, ettől kezdve ő viselte az inkriminált kiegészítőt.

A fotósok tüntetésképpen csoportosan vonultak el a helyszínről.

A filmfesztiválra a színészt felesége, Angelina Jolie és négy gyerekük is elkísérte.

Brad Pittnek feltették a kérdést, milyen érzés ennyi kicsi apjának lenni, mire a sztár úgy fogalmazott: imádja a dolgot, ennél jobban nem is tudja ajánlani. Hozzátette: az alvás négy gyerek mellett egyszerűen nem létezik. A képek itt láthatók az esetről!

Címlapról ajánljuk

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországból érkeztek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül megjött az európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi számok is. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. A magyar tőzsdén a Richter volt a legjobban teljesítő nagypapír, emellett pedig kitartott a tegnapi széleskörű optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexek ezúttal is határozott pluszban álltak meg, míg Amerikában óvatos emelkedést láthattunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×