eur:
394.33
usd:
354.03
bux:
72756.67
2024. szeptember 18. szerda Diána

Amikor a filmsztár apásat játszik - képekkel

Játszótér, majd utána egy adag fagyi - a fényképek szerint Brad Pitt élvezte a gyerekeivel együtt töltött "kimenőjét", talán még jobban, mint maguk az apróságok.

A színész három gyermekével, a kétéves Zaharával, a hároméves Pax Thiennel és a hatéves Maddox-szal ment ki a New York-i Central Parkba, miközben a kétéves Shiloh otthon maradt Angelina Jolie-val. (A képeket megnézheti ide kattintva.)

Brad Pitt New Yorkban összekötötte az üzletet a jótékonykodással, szombat este - még feleségével együtt - tartott egy díszvacsorát, ahol a Katrina hurrikán által két éve letarolt New Orleans újjáépítésére gyűjtött.

A vacsorán sok más híresség mellett részt vett a szupermodell Christine Brinkley, valamint a Brad Pitthez hasonlóan az Ocean's Thirteen című filmben játszó Ellen Barkin.

Brad Pitt megragadta az alkalmat saját, Make It Right (szabad fordításban Csináljuk jól) nevű kezdeményezésének népszerűsítésére is, amelynek lényege, hogy New Orleanst környezetbarát épületekkel építsék újjá.

Ezután a színész Manhattan felé vette az irányt, ahol átadta magát a játék örömeinek.

Címlapról ajánljuk
Árvízhelyzet a Dunakanyarban és a fővárosban: elfogyott a római-partiak türelme

Árvízhelyzet a Dunakanyarban és a fővárosban: elfogyott a római-partiak türelme

A Dunakanyar több településén, Budapesten pedig a Római-parton és a Margit-szigeten megfeszített munkával készülnek a dunai árhullám hétvégi tetőzésére. Az egyik III. kerületi civil szervezet árvízvédelmi védmű megépítését követeli a Fővárosi Önkormányzattól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×