eur:
394.54
usd:
354.73
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

"Még mindig pornósztárnak érzem magam"

Pornósztárnak érzi magát a zenei világ leghíresebb "lemezborítója". Spencer Elden minden idők egyik leghíresebb albumának, a Nirvana Nevermind című lemezének a borítóján szerepelt pucér babaként.

A Nevermind 1991-ben jelent meg, címlapján egy pucéran a víz alatt lebegő csecsemővel. Spencer Elden azóta felnőtt; a 17 éves Los Angeles-i tinédzser azonban saját bevallása szerint még ma is pornósztárnak érzi magát.

A zenetörténetben játszott epizódszerepe azóta is vegyes érzelmeket vált ki belőle - vallotta be az MTV internetes oldalának adott interjúban. "Hátborzongató, hogy ilyen sok ember látott pucéran - mint ha én lennék a világ leghíresebb pornósztárja."

A Nevermind hatalmas sikert aratott 1991-ben, csak az Egyesült Államokban tízmillió darabot adtak el belőle. A seattle-i együttes frontembere, Kurt Cubain három évvel később öngyilkos lett.

Bár Elden a lemezeladások után egy fillért sem kapott, azért keres némi pénzt azzal, hogy a borítón szerepelt a fényképe. Rendszeresen kap interjú felkéréseket - igaz, a zsebpénzét így is ki kell egészítenie azzal, hogy részmunkaidőben narancsot facsar egy bárban.

"Valahol jó érzés tudni, hogy szerepeltem egy lemezborítón, de már kinőttem abból a korból, amikor ez igazán fontos. Megtanultam együtt élni azzal a tudattal, hogy én vagyok a Nirvana-baba" - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk

Drámai intézkedések az árvíz miatt a Dunakanyarban

Az árvízi vészhelyzetre való tekintettel ideiglenesen matrica nélkül, ingyenesen használhatják az M2-es autópályát az autósok – mondta az InfoRádióban a sződligeti polgármester. Juhász Béla arról is beszélt, hogy mintegy száz értelmileg sérült embert kell kitelepíteniük és a helyi általános iskola tornatermében elszállásolniuk, mert a külterületen található szociális otthon védelmét nem lehet biztosítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Jön a hét legfontosabb eseménye  - Így várják a tőzsdék

Jön a hét legfontosabb eseménye - Így várják a tőzsdék

Ma reggel az ázsiai tőzsdék többsége emelkedett, a japán részvénypiac viszont esett, ott a jen erősödése tartotta nyomás alatt az árfolyamokat. Az európai tőzsdék erősödtek, és az amerikai részvénypiacok is pluszban nyitottak, bár később kisebb lefordulás történt. A befektetők alapvetően a hét legfontosabb eseményére, az amerikai jegybank szerdai kamatdöntő ülésére figyelnek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×