eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Közös fellépés a pokoli szomszéd ellen

Betelt a pohár Jane Seymour szomszédainál, a színésznő Somerset grófságban lévő házának közelében élők bírósághoz fordultak és aláírásokat gyűjtenek annak érdekében, hogy vonják meg Seymourék nonstop alkoholkiszolgálási és szórakozási engedélyét.

Jane Seymour 1984-ben vásárolta meg a St. Catherine faluban lévő birtokot, majd férjével, a producer James Keach-csel együtt több millió fontért renováltatták. A pár évente mintegy három hónapig él a kúriában, kilenc hónapig pedig kiadják.

A szomszédok azonban úgy vélik, hogy a kastély nem alkalmas nagy céges rendezvények számára, a mulatozók pedig megzavarják a környék nyugalmát.

Kifogásolják azt is, hogy a kúriához tartó autók rendszeresen eltorlaszolják a faluba vezető egysávos út forgalmát, sok helybeli arról sincs meggyőződve, hogy Seymourék üzlete legális lenne.

Miután a tivornyázás a legtöbb szomszédnál már kiverte a biztosítékot, azt tervezik, hogy vasárnap a kastély elé vonulnak, és egy több száz ember által aláírt petíciót nyújtanak át, amelyben a különleges engedély visszavonását követelik.

A közelben lakó Jane Jones elmondta: Jane Seymour egy igazán pokoli szomszéd, teljesen figyelmen kívül hagyja a kéréseiket és leveleiket, ezért nagyon mérgesek rá.

A színésznőnek jogi eljárással is szembe kell néznie, mert a községi önkormányzat bíróság előtt támadta meg a nonstop alkoholkiszolgálási és szórakozási engedélyét. A meghallgatást novemberben tartják a közeli Bath bíróságán.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×