eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Britney a "haláláig harcol"

Legutóbb már a kisfiát is magával vitte éjszakai kiruccanására a szórakozásra vágyó Britney Spears. A botrányhős - sokak szerint már csak egykori - énekesnő jobban tenné ugyanakkor, ha visszavenne a tempóból, volt férje ugyanis bíróságon akarja elérni, hogy hozzá kerüljön a két gyermekük.

Britney Spearst legutóbb Hollywood nyugati részén kapták lencsevégre az éjszaka közepén, karonülő gyermekével, Sean Prestonnal együtt.

Szinte biztosra vehető, hogy a felvételeket felhasználja majd az énekesnő volt férje, a gyermekek felügyeleti jogának teljes megszerzéséért bírósághoz forduló Kevin Federline.

A rapperkarrierje elindításán fáradozó férfi azt állítja, hogy volt felesége vad, kiszámíthatatlan viselkedése veszélybe sodorja közös gyermekeiket.

Kevin Federline ügyvédje kijelentette: védence mindent megtesz a gyerekek megvédése érdekében.

A jelek szerint ez nagy csata lesz, Britney Spears egyik ismerőse ugyanis úgy fogalmazott: Britney haláláig harcol majd, és a bíróság előtt bebizonyítja, hogy bár Kevin látszólag lehiggadt, egyáltalán nem angyalról van szó.

Britney Spears és háttértáncosából lett férje, Kevin Federline válását július 31-én véglegesítette a bíróság, amely úgy határozott, hogy a két szülő fele-fele arányban gyakorolhatja gyerekeik felügyeleti jogát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×