eur:
394.6
usd:
354.87
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Újabb vádakkal szembesült a botrányhős filmsztár

Testi épség veszélyeztetése és gondatlanság miatt is felelnie kell a bíróság előtt Lindsay Lohannek. A fiatal színésznőt egykori asszisztensének az édesanyja perelte be, aki az autóban ült, amikor a rendőrség üldözte őket.

A 21 éves színésznőt július 24-én tartóztatták le Santa Monicában egy autós üldözés után. A kocsiban Lohan mellett ott ült egykori asszisztensének az édesanyja, Tracie Rice.

A szondáztatás után kiderült, hogy Lohan ittasan vezetett, és a rendőrök állítólag kokaint is találtak az autójában.

"Iszonyúan veszélyes és elítélendő volt, amit tett. Simán megölhetett, vagy súlyosan megsebesíthetett volna valakit. Életemben nem féltem annyira, mint akkor" - nyilatkozta az asszony.

A színésznőt az idén már másodszor tartóztatták le ittas vezetés miatt. Másodszor ráadásul már jogosítvány nélkül vezetett, az engedélyét ugyanis korábban bevonták.

A színésznő bevonult elvonókúrára egy utahi rehabilitációs központba, de a bíróságon a hónap végén meg kell jelennie.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Jön a hét legfontosabb eseménye  - Így várják a tőzsdék

Jön a hét legfontosabb eseménye - Így várják a tőzsdék

Ma reggel az ázsiai tőzsdék többsége emelkedett, a japán részvénypiac viszont esett, ott a jen erősödése tartotta nyomás alatt az árfolyamokat. Az európai tőzsdék erősödtek, és az amerikai részvénypiacok is pluszban nyitottak, bár később kisebb lefordulás történt. A befektetők alapvetően a hét legfontosabb eseményére, az amerikai jegybank szerdai kamatdöntő ülésére figyelnek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×