eur:
394.53
usd:
354.64
bux:
72840.64
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Szabályt sértett az agresszív feliratú póló viselésével

Akár 80 fontos, azaz több mint 30 ezer forintnak megfelelő összegű büntetést kockáztat az a férfi, akit azért figyelmeztettek, mert agresszív tartalmú felirattal ellátott pólót viselt az utcán.

David Pratt, egy Peterborough-i targoncasofőr barátnőjével állt a buszmegállóban, amikor összetűzésbe került a hatóságokkal. Pólóján ugyanis az szerepelt: "Ne szarakodj velem! Már nincs hova rejtenem a hullákat".

A férfit járőrök tartóztatták fel, akik azt mondták neki, hogy pólójával erőszakot is szíthat, mivel az mások ellenszenvét válthatja ki. A hatóságok szerint az agresszív nyelvezet használatával szabályt sértett, még akkor is, ha a szöveget a ruháján viselte, nyomtatott formában.

Sőt, azt is közölték vele, hogy ha ez még egyszer előfordul, 80 fontos bírságot kell fizetnie.

A férfi most írásos bocsánatkérést követel a rendőrségtől, mondván: a hatóságok nem érti a viccet, ezért értették félre a pólóján szereplő feliratot.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor engedélyt adott a Lajta-menti szükségtározó megnyitására – videó

A helyszínen ellenőrizte Orbán Viktor a Lajta-menti árvízvédelmi munkálatokat, ahol Nagy István országgyűlési képviselővel együtt meghallgatta a vízügyi szakemberek és a katasztrófavédők jelentését a Mosonmagyaróvár és térsége megvédéséért tett erőfeszítésekről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×