eur:
394.73
usd:
355.18
bux:
72899.15
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Háromórás várakozás a határon

Több órás várakozási időre kell számítaniuk az autósoknak belépéskor Hegyeshalomnál és Röszkénél a Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások miatt.

A határőrség szóvivője elmondta: a magyar-szerb határszakaszon, Röszkénél, valamint Ausztria felől Hegyeshalomnál egyaránt három órát kell várni.

Szekeres Tibor arról is beszámolt, hogy Hegyeshalomnál csak kora hajnalra csökkenhet a várakozási idő, ezért addig a soproni, a kópházi és a rajkai határátkelőhelyeket ajánlják.

Azt is közölte, hogy a záhonyi határállomáson továbbra is legalább 10 órás várakozási időre kell számítaniuk a kamionsofőröknek kilépéskor.

Címlapról ajánljuk
Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.

Kis-Benedek József: nagy orosz katonai akció állhat Putyin mozgósító döntése mögött

Száznyolcvanezer fővel növeli az orosz fegyveres erők katonai állományának létszámát Vlagyimir Putyin orosz elnök. Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, az MTA doktora szerint Oroszország januárban egy nagyszabású támadásra készülhet, de a hadsereg létszámának növelését figyelmeztetésnek is szánhatják.

Jön a Kaláka-dokumentumfilm, már nincs is messze!

Szeptember 26-tól vetítik országszerte a mozik a legendás Kaláka együttesről szóló, Kaláka - a Kárpátoktól a Karib-tengerig című egész estés dokumentumfilmet, Pigniczky Réka rendezését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×