eur:
394.49
usd:
354.34
bux:
72759.17
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Pasizással és bulizással vigasztalódik a szupermodell

Alig szakított Pete Dohertyvel, máris heves bulizási rohamot kapott Kate Moss. A szupermodell a jelek szerint új lovagot is talált: csütörtök reggel egy ezidáig ismeretlen férfi lakásából távozott.

Azt egyelőre a brit újságírók sem tudták kideríteni, hogy ki a titokzatos sötét hajú férfi, aki segített Kate Mossnak néhány telepakolt bőröndöt beemelni egy limuzin hátuljába, de az biztos, hogy ő is - akárcsak a modell korábbi kedvese - szívesen visel puhakalapot. (Nézze meg, kivel éjszakázott Kate Moss.)

Kate Moss nemrég érkezett haza egy spanyolországi nyaralásról, ahol néhány barátnőjével, köztük a Black Sabbath egykori legendás énekese, Ozzy Osbourne lányával, Kellyvel, és Davinia Taylor brit színésznővel bulizott.

A modell egy luxusvillát bérelt ki a csaknem egyhetes vakációra, és mindent megtett azért, hogy elfelejtse Pete Dohertyt, pedig a Babyshambles énekese mindent megtesz annak érdekében, hogy visszakapja a 33 éves Mosst. Legutóbb interjúban vallott neki szerelmet és kérte, fogadja vissza.

Egy ismerőse szerint a modell most igazán kirúgott a hámból: barátnőivel minden nap bulizni indultak, rengeteget ittak. Hozzátette: a sztár egyik barátja, Sadie Frost annyira aggódott Kate-ért, hogy naponta telefonált neki, és kérte, hogy vigyázzon magára.

"Sadie úgy véli, ez most komoly fordulópont Kate életében, aki ez alkalommal tényleg végleg szakított Pete-tel és a pasi drogos szokásaival" - mondta a modell ismerőse.

Címlapról ajánljuk

Már áll a mobilgát Szentendrén, ahol pénteken 7 és fél méternél tetőzhet a Duna

A hét elején 300 ezer homokzsák érkezett a Pest vármegyei városba, ahol önkéntesek jelentkezését várják a szükséges árvízvédelmi munkák elvégzésére. Hétszáz centiméter feletti vízállás esetén több utca is víz alá kerülhet Szentendrén.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×