eur:
394.53
usd:
354.34
bux:
72711.44
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

A kínos jelenet a mulató előtt: nem engedték be a hollywoodi sztárpárt

Nem túl népszerű a francia Riviérán az egyik leghíresebb hollywoodi sztárpár. Több tucatnyian nézték végig, ahogy Tom Cruise-t és Katie Holmes-ot elzavarták az egyik St Tropez-i éjszakai mulató kidobóemberei.

A házaspárt azért nem engedték be az exkluzív Byblos Hotel Caves Du Roi klubjába, mert az tele volt.

Nem az volt a baj, hogy nem ismerték fel a hollywoodi sztárokat; a kidobóemberek akkor sem hatódtak meg, hogy a házaspár testőrei elárulták nekik, kik kérnek bebocsátást a klubba.

"A klub VIP-terme is zsúfolásig tele volt, és a klub vezetői nem voltak hajlandóak kitessékelni valakit csak azért, hogy Cruise-ék bemehessenek. Nem lett volna tisztességes a vendégekkel szemben, akik vagyonokat hagynak a klubban" - mondta el egy neve elhallgatását kérő illetékes.

A szálloda szóvivője is megerősítette, hogy a sztárpárt helyhiány miatt nem engedték be. "Veszélyes lett volna még több embert beengedni - akárkiről is lenne szó" - védekezett a szóvivő.

Érdekes módon Sean "Diddy" Combsot, aki a dubaji királyi család tagjaival később érkezett, beengedték a klubba.

Címlapról ajánljuk

Már áll a mobilgát Szentendrén, ahol pénteken 7 és fél méternél tetőzhet a Duna

A hét elején 300 ezer homokzsák érkezett a Pest vármegyei városba, ahol önkéntesek jelentkezését várják a szükséges árvízvédelmi munkák elvégzésére. Hétszáz centiméter feletti vízállás esetén több utca is víz alá kerülhet Szentendrén.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×