eur:
385.32
usd:
354.75
bux:
68126.41
2024. május 21. kedd Konstantin

Tíz év alatt kétszázszor törtek be a boltba

Egy újabb rekord született Londonban. A brit főváros keleti részén az elmúlt évtizedben kétszázszor próbáltak meg kirabolni egy ázsiai pár által üzemeltetett boltot.

A K&S névre hallgató sarki üzletet már pisztollyal, késsel és gázspray-vel is megpróbálták kirabolni. A tulajdonosok attól rettegnek, hogy egyszer megölik őket.

A rekorder bolttulajdonosnak már betörték az orrát, többször megverték a boltjában. Azt mondja, egyszer egy férfi azt üvöltötte neki: "te csak fogd be a pofád. Te csak egy ázsiai vagy, egy senki vagy".

A kisboltok érdekvédelmi szervezetének vezetői szerint az üzlet és tulajdonosai szinte semmiben nem különböznek attól a több ezer üzlettől, amely Londonban van.

Elmondták azt is, hogy a legnagyobb veszélynek a kiskereskedelmi egységek vannak kitéve. A kis üzletek harmadában volt ugyanis valamilyen incidens az elmúlt egy évben.

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×