eur:
389.66
usd:
362.04
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Vetkőzni és vetkőzni hagyni

Az egyesült államokbeli Vermont állam egyik városkája eddig arról volt híres, hogy eltűrték a nudistákat a település utcáin. Mindez azonban véget érhet.

Egy váratlan látogató akarta tesztelni a brattleboroi "vetkőzni és vetkőzni hagyni" politikát. A városvezetés azonban mindezt már megelégelte, így elképzelhető, hogy nem engedélyezik a ruha nélküli megjelenést az utcákon.

A helyiek ugyanis nagyon felháborodtak, amikor néhány napja egy 68 éves látogató meztelenül sétált végig a főutcán a városi közös sétán, egy olyan havonta megrendezendő eseményen, amelyen a helyi nevezetességeket keresik fel.

Az arizonai férfi a helyi hatóságoknak azt mondta: akkor határozta el, hogy a kisvárosban nyaral néhány napot, miután az interneten olvasta, hogy itt megtűrik a nudistákat.

Vermont eleve híres a liberális nézeteiről. Az államban nincs olyan törvény, amely tiltaná a nudizmust, de vannak olyan városai, amelyek ezt nem engedélyezik.

A település tavaly nyár óta híres a nudistabarát politikájáról, miután tinédzserek egy csoportja meztelen összejövetelt tartott a város egyik parkolójában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Jelentős támogatást kapnak a távhőszolgáltatók

Jelentős támogatást kapnak a távhőszolgáltatók

A kormány megtéríti a távhőszolgáltatók számára a nem lakossági vízdíjak év eleji egységesítéséből származó többletkiadásaikat, olvasható az Energiaügyi Minisztérium közleményében. Az ágazati szereplők támogatásairól szóló miniszteri rendeletmódosítást annak társadalmi egyeztetése után a közeljövőben kihirdethetik. A közel száz településen működő szolgáltatók együttesen 7 milliárd forinttal több forráshoz juthatnak 2024-ben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×