eur:
394.74
usd:
356.31
bux:
73003.59
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Most megtudhatja, a nagy sztárokat hogyan indították el szüleik

Sose csináltass magadnak tetkót. Szerezz egy diplomát, és légy fegyelmezett. A többi mellett ezekkel a tanácsokkal indította el az életben a sikeres sportolókat és popsztárokat az apjuk.

Június 17-e az apák napja. A Reuters ebből az alkalomból azt kérdezte meg a sztároktól, hogy milyen tanácsot kaptak az életük alakításához édesapjuktól.

A popsztrát Enrique Iglesias, a spanyol énekes, Julio Iglesias fia például sokat hallotta apjától a fegyelem szót. Julio szerint aki nem fegyelmezett, az semmit sem ér el az életben. A tanáccsal fia is egyetért, úgy véli apjának teljes egészében igaza volt.

Justin Hayward, a The Moody Blues énekes-gitárosa azt hallotta apjától: "a legtöbb, amire viheted az, ha mások példaképévé válsz". Justin azt állítja: az ő példaképe a saját apja.

Jim Lindberg, a Pennywise nevű punkzenekar énekese számára a legjobb tanács, amit az apjától kapott az volt, hogy szerezzen egy diplomát. "A legfontosabb, hogy tanulj, Jim. Utána csinálhatsz bármit, de előbb végezz el egy főiskolát" - szólt az apai intelem, amelyet a sztár meg is fogadott. És bár egy punkzenekarban kötött ki, mégis jó érzéssel tölti el, hogy bármikor visszavonulhat.

Jordan Staal, a Pittsburgh Penguins profi jégkorongosa azt a tanácsot kapta az apjától, hogy játsszon örömmel és élvezze a játékot akkor is, ha nyer, de akkor is,ha veszít. Egy másik hokis, Marty st. Louist pedig azzal a mondattal indította el az apja az életben, hogy ha elkezd valamit, azt fejezze is be.

Erin Davis, a híres jazz-zenész, Miles Davis fia apja tanácsára soha sem csináltatott magának tetoválást. Apja ugyanis azt mondta neki: sose csinálj a testeddel semmi olyasmit, amit ne tudnál megváltoztatni, mert nem tudhatod, hogy mikor változik meg az ízlésed. Az apa azt is hozzátette, hogy ha egy tetoválás díszíti a testét, akkor a zsaruk könnyen megtalálják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×