eur:
395.32
usd:
356.58
bux:
0
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Újabb botrány Diana körül: lopta a csatorna a felvételeket?

Bepereli a Channel 4 brit televíziót az a két fotós, aki felvételeket készített a haldokló Diana hercegnőről, de nem akarták, hogy a képeket nyilvánosságra hozzák. Vádjaik szerint a brit csatorna "ellopta" a képeket.

Fabrice Chassery és David Ker egyértelműen a Channel 4 brit televízió tudomására hozta, hogy nem akarja a felvételek nyilvánosságra hozását - állítják a két fotós ügyvédjei.

Erről szóló levelük másolatát elküldték a hercegnő két fia magántitkárának is. Vilmos és Harry herceg hasztalanul tiltakozott a felvételek bemutatása ellen.

A két fotós azt állítja: a felvételek készítésekor még nem tudták, hogy a hercegnő állapota milyen súlyos. "A nyolc képet a baleset után elkérte a párizsi rendőrség. Azt hittük, még mindig egy széfben van valahol elzárva" - nyilatkozta Chassery.

A fotós biztos benne, hogy a képeket ellopták. Õk ugyanis nem adták el a felvételeket, hiába ígértek már többen is értük több ezer eurót. Ragaszkodnak ahhoz is, hogy soha többé ne jelenhessenek meg a felvételek.

Címlapról ajánljuk

Ausztriában máris itt a tél - kép, videó

Néhány napja még a hónapok óta tartó tűrhetetlen kánikula miatt szomjaztunk egy kis enyhülést, nyugati szomszédunkban talán nem is sejtették, milyen gyorsan és extrém módon teljesülnek a vágyak...
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×