eur:
395.49
usd:
357.14
bux:
72340.83
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Sokkoló titkok a börtönben lévő Paris Hiltonról

Vasárnap vonult be a börtönbe letölteni 23 napos elzárását Paris Hilton, ám az örökösnőhöz már kedden pszichiátert kellett hívni, olyan rossz állapotba került.

Hatalmas médiaérdeklődés közepette vasárnap kezdte meg 23 napos börtönbüntetése letöltését Paris Hilton.

A hotellánc-örökösnő két nap alatt olyan rossz mentális állapotba került, hogy kedden behívták hozzá pszichiáterét, mert attól tartottak, hogy összeomlik. Dr. Charles Sophy két órát töltött a hírességgel, hogy felmérje állapotát.

A cellatársai ugyanakkor már nagyon unják Paris Hilton nyavalygását és azzal vádolják a börtön vezetőségét, hogy különleges elbánásban részesítik a bulvárhőst.

Két cellaszomszédja (akik egyébként gyilkosságért ülnek) barátkozni kezdett Paris Hiltonnal, hogy megpróbálják lenyugtatni. "Az első két éjszaka Paris úgy bőgött, mint egy gyerek. A falakon keresztül is hallani lehetett a jajveszékelését" - mondta az egyik fültanú.

A szomszédjai azzal próbálták megnyugtatni, hogy nem lesz bent olyan sokáig és próbálja meg kibírni valahogy.

"Paris egyáltalán nem úgy néz ki, mint az a Barbie-baba, akinek a tévében látszik. Olyan, mint aki egyáltalán nem mosakodott, mióta itt bent van, a haja teljesen kócos. De mindenki hercegnőként bánik vele" - mondta el az egyik börtöntárs.

"Amikor bevonult a börtönbe, vadonatúj ruhákat kapott, nem azokat az agyonmosott vacakokat, mint a többiek. Extra takarókat, kávét és ételt is kap a büféből, a smasszerek pedig nem a keresztnevén, hanem Ms. Hiltonnak szólítják" - mesélte a forrás.

Paris Hilton egyik barátja szerint a híresség egyáltalán nem eszik és nem alszik a börtönben. "Pokoli ott bent, mindannyian nagyon aggódunk érte" - mondta.

Címlapról ajánljuk

Ausztriában máris itt a tél - kép, videó

Néhány napja még a hónapok óta tartó tűrhetetlen kánikula miatt szomjaztunk egy kis enyhülést, nyugati szomszédunkban talán nem is sejtették, milyen gyorsan és extrém módon teljesülnek a vágyak...
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×