eur:
396.94
usd:
360.25
bux:
71742.77
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

"Ezt Paris Hilton nem fogja túlélni"

Jövő hónapban kezdi meg 45 napos börtönbüntetése letöltését Paris Hilton. A hivatásos hírességet azért ítélték el, mert érvényes vezetői engedély nélkül ült volán mögé. Az őt ismerők most attól tartanak, hogy az eddig az élet napos oldalán éldegélő Paris Hilton nem lesz képes megbirkózni a börtönkörülményekkel.

Alighanem nagy árat fizet majd Paris Hilton azért, mert törvényen kívülinek érezve magát úgy ült volán mögé, hogy nem volt érvényes vezetői engedélye. Azt ugyanis még korábban ittas vezetés miatt időlegesen bevonták.

A Hilton-lánc örököse ideje nagy részét bulizással, szórakozással tölti, ám most nehéz napok elé néz, amikor jövő hónapban megkezdi 45 napos börtönbüntetése letöltését.

Vasárnap egy nő, aki az édesanyját látogatta meg abban a börtönben, ahol Paris Hilton is leüli majd a büntetését, a The Sun című bulvárlapnak azt mondta, hogy az intézményben borzalmas állapotok uralkodnak.

A nő szerint a bentlakók együtt zuhanyoznak és a "nagyon férfias leszbikusok" egy nagy csoportja zsákmányként tekint rájuk. "Ez a hely iszonyú. Paris Hilton ezt nem fogja túlélni" - vélekedett.

Egy másik, a testvérét meglátogató asszony szerint "ha arisztokrataként és felsőbbrendűként viselkedsz, akkor véged van".

Maga Paris Hilton is rosszul viselte a bíróság döntését. "Úgy érzem, igazságtalanul bántak velem, az ítélet igazságtalan" - panaszkodott.

A Hilton család egyébként a jelek szerint azt hitte, hogy pénzzel megválthatja lányuk szabadságát. Egyesek arról számoltak be, hogy az ítélet után Paris édesanyja, Kathy így fakadt ki: "Mindezt azután, hogy olyan sokat költöttünk!".

Paris Hiltont szombaton ítélte egy Los Angeles-i bíróság 45 nap elzárásra, azzal a kikötéssel, hogy nem engedhetik idő előtt szabadon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×