eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Ketten haltak meg a traktorbalesetben

Ketten haltak meg a 4-es főúton, amikor traktor ütközött egy személygépkocsival; életét vesztette két gyalogos is, akiket Nyíregyházán, illetve Nagycserkeszen gázoltak el - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség.

A 4-es főút fényeslitkei szakaszán szombaton történt traktorbalesetben az aznapi híradás szerint a személyautó sofőrje halt meg, de vasárnap a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a gépkocsi 37 éves vezetője mellett utasa, egy 60 éves nő is életét vesztette, további három ember pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

Fülöp Gergely hozzátette: a traktor vezetője a kötelező elsőbbségadás-táblát figyelmen kívül hagyva hajtott keresztül a főúton, és egy autó belerohant.

A sajtószóvivő közölte: Nyíregyházán egy 41 éves, Nagycserkeszen pedig egy 76 éves gyalogos lépett szabálytalanul autók elé szombat este, mindketten a kórházban vesztették életüket.

Címlapról ajánljuk
Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Tizenkét szerepe van ma is a Nemzet Színészévé megválasztott Hegedűs D. Gézának, aki immár fél évszázada a Vígszínház tagja. Gyerekként minden zsebpénzét színházra költötte, mígnem az építőipari technikumból el nem küzdötte magát a Színműig. Pályája harmadéves főiskolai hallgatóként már be is indult, és aligha lesz egyhamar vége ilyen munkatempóban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×