eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Paul McCartney királyi randija

Egy újabb kapocs fűzi össze az angol királyi családot és a Beatles egykori tagját, Paul McCartney-t. Az énekes ugyanis Charles herceg egy korábbi barátnőjével randizott a minap.

Sabrina Guinnesst a 70-es években lehetett Charles oldalán látni. A héten azonban a Beatles-legendával jelent meg London egyik olasz éttermében, ahol egy romantikus vacsorát költöttek el közösen.

Paul később elmondta, hogy nagyon élvezte a hölggyel töltött időt, és rájött hogy kettejükben sok közös vonás van. Azonban hozzátette azt is, hogy csak egy önfeledt estére vágyott egy ital mellett, mivel az elmúlt időszak - a válásával fűszerezve - igen nehezen telt számára.

A zenész egyik barátja azonban azt mondta, hogy az 64 éves sztárnak vigaszt nyújtott a hölgy társasága a Heather Mills-től való válása során.

Címlapról ajánljuk
Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Tizenkét szerepe van ma is a Nemzet Színészévé megválasztott Hegedűs D. Gézának, aki immár fél évszázada a Vígszínház tagja. Gyerekként minden zsebpénzét színházra költötte, mígnem az építőipari technikumból el nem küzdötte magát a Színműig. Pályája harmadéves főiskolai hallgatóként már be is indult, és aligha lesz egyhamar vége ilyen munkatempóban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×