eur:
394.78
usd:
357.98
bux:
72282.1
2024. augusztus 17. szombat Jácint
Nyitókép: Pixabay

Kőbánya - Rossz híre van a MÁV-nak

A kulcsszó: pótlóbusz

Pályakarbantartás miatt Kőbánya-Kispest és Dabas között pótlóbusz jár az S21-es vonatok helyett szerdától szeptember elsejéig - közölte a Mávinform szombaton.

A közlemény szerint Dabas-Lajosmizse-Kecskemét között az S21-es és az S210-es személyvonatok az eredeti, változatlan menetrendjük szerint közlekednek.

A Nyugati pályaudvarról induló és az oda érkező személyvonatok a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest szakaszon nem közlekednek - tették hozzá.

"A Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között az utasok a ceglédi vonal S50-es járataival, illetve a kora reggel a Nyugatiból, késő este pedig a Nyugatiba tartó S21-es betétjáratokkal utazhatnak. A pótlóbuszok és vonatok közti csatlakozás Dabason, illetve a hajnali és esti órákban Kőbánya-Kispesten a betétjáratokhoz biztosított" - írták.

Címlapról ajánljuk
Kós Hubert az Arénában: tanultam Léon Marchand-tól és a Phelps-trükkökből is

Kós Hubert az Arénában: tanultam Léon Marchand-tól és a Phelps-trükkökből is

A párizsi napokról, az olimpiai riválisokról, Chad le Clos tanácsáról, a Léon Marchand-nal és Milák Kristóffal való kapcsolatáról is beszélt Kós Hubert olimpiai bajnok úszó az InfoRádió Aréna című műsorában. Megvilágította, miért jó Bob Bowmannél úszni, illetve azt is, mi az amerikai módszer és az egyetemi versenyrendszer lényege.

Rusvai Miklós: átveheti a fekete pestis helyét a majomhimlő, elsősorban gyerekek az áldozatok

Példátlan mértékben növekszik a majomhimlős megbetegedések száma Afrikában, az Egészségügyi Világszervezet nemzetközi jelentőségű közegészségügyi vészhelyzetet hirdetett ki. Rusvai Miklós víruskutató szerint elkerülhetetlen, hogy az afrikai terjedés után Európában is nagyobb számban jelenjen meg a fertőzés. Egy oltás megszűnése mellett a rágcsálók is fontos szerepet játszanak a vírus fennmaradásában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 17. 09:34
×
×
×
×