eur:
397.67
usd:
364.47
bux:
72218.86
2024. augusztus 3. szombat Hermina
Driving collision aftermath insurance concept auto
Nyitókép: razerbird/Getty Images

Fékezés nélkül rohant bele a furgonos a közutasok járművébe - videó

A figyelmetlen autós úgy csapódott a Magyar Közút előjelző autójába a 67-es úton, mintha az ott se lett volna, így totálkár lett a vége.

Mozgó tereléssel végeztek kaszálási munkálatokat a Magyar Közút kaposvári munkatársai a 67-es főúton, amikor egy figyelmetlen sofőr fékezés nélkül rohant bele a külső sávban lévő előjelző autóba - írja a vezess.hu. A balesetet a forgalomfigyelő kamera rögzítette, és a társaság Facebook-oldalán közzétette.

A Magyar Közút azt írja, az előírásnak megfelelően kihelyezték a munkaterület előtt az előjelző táblákat, valamint a digitális kijelzőkön is felhívták az autósok figyelmét a terelésre, ám a balesetet okozó sofőrnek még az sem tűnt fel, hogy a gépeken jó néhány, jól látható fényjelzés is be volt kapcsolva.

A becsapódást követően a brigádautó megpördült és a szalagkorlátnak ütközött. A karambol hatására totálkáros lett: kiszakadt a bal hátsó tengelye, eldeformálódott az alváza és a platója. Az előjelző jármű sofőrje szerencsésen megúszta az esetet, csak könnyű sérüléseket szenvedett és saját lábán szállt ki az autóból.

A Magyar Közút az eset kapcsán felhívja az autóvezetők figyelmét, hogy minden esetben az utat figyeljék, mikor vezetnek, és vegyék komolyan az előjelző és figyelemfelhívó táblákat.

Címlapról ajánljuk

Major Veronika olimpiai bronzérmes

Major Veronika bronzérmes lett a női 25 méteres pisztolylövő számában. A magyar csapat hatodik érmét szerezte a párizsi olimpián.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.05. hétfő, 18:00
Pletser Tamás
az Erste Bank olaj- és gázipari elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×