eur:
392.51
usd:
361.71
bux:
72798.44
2024. július 25. csütörtök Jakab, Kristóf
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. június 22-én.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Rendhagyó Kormányinfó következik, nem a megszokott időpontban

Péntek reggel 9 órakor veszi kezdetét a tájékoztatás, amin az európai uniós ügyekért felelős miniszter is részt vesz.

Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő részvételével hirdetett Kormányinfót a Kormányzati Tájékoztatási Központ, terítéken a kormány friss intézkedései.

Tartson velünk vagy az InfoRádióval!

Címlapról ajánljuk
Napokon belül elküldheti a Red Bull Sergio Pérezt – a szakíró elmondja, ki jöhet a helyére

Napokon belül elküldheti a Red Bull Sergio Pérezt – a szakíró elmondja, ki jöhet a helyére

Már egyes konkurens istállók is elismerik, hogy új helyzet állt elő a Forma–1-ben, és a Red Bull helyett a McLaren lett az a csapat, amelyhez a többieknek mérniük kell magukat – mondta az InfoRádióban a Motorsport Online főszerkesztője. Vámosi Péter arról is beszélt, hogy azt rebesgetik, Max Verstappen túl sok időt fordít szimulátorozásra, ami a versenyzésére is kihat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.25. csütörtök, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
Némi levegőhöz jutottak a tőzsdék az amerikai GDP-adat után

Némi levegőhöz jutottak a tőzsdék az amerikai GDP-adat után

Az elmúlt időszakban alaposan elromlott a hangulat a tőzsdéken, a befektetők még inkább elkezdték adni az amúgy is gyengélkedő technológiai részvényeket a Tesla és a Google anyacégének legfrissebb negyedéves jelentése után, ez pedig a vezető részvényindexek teljesítményében is jelentősen meglátszik. Az eladói nyomás a mai kereskedésben sem enyhül érdemben, az ázsiai tőzsdék nagyot estek és Európában is komoly mínuszban vannak a piacok, egyedül az USA-ban látszik kisebb fellélegzés a meglepően erős GDP-adat után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×