eur:
394.83
usd:
367.43
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
fotó: Infostart
Nyitókép: fotó: Infostart

Egy trükk, amellyel sokat spórolhat a Balatonnál

A Balaton24 napijeggyel a korábbi években megszokottak szerint a Balaton körül, továbbá Tapolca és Sümeg között vasúton másodosztályon, a balatonfenyvesi kisvasút vonalán, valamint a Volánbusz által jellemzően a tó partján közlekedtetett helyközi autóbuszokon lehet korlátlanul utazni az érvényesség kezdetétől számított 24 órán át (szezonon kívül adott naptári napon). A Balaton24 napijegy a MÁV-START pénztárakban és automatákban 1090 forintért, online felületen a megszokott 5 százalék kedvezménnyel, 1035 forintért váltható meg.

A MÁV azt írja, hogy a Balaton menti korábbi, szezonális díjtermékek is egyszerűsödtek, például a 72 órás érvényességű, illetve a 26 év alattiaknak szóló változatok megszűntek, de a Balaton24 továbbra is remek kiegészítő lehetőséget nyújt a térségben utazóknak.

Tipp

A Balaton24 akkor jön igazán jól, ha vármegye határokat átlépve szeretnénk egynapos kirándulást tervezni: például Keszthelyen nyaralva ellátogatnánk a Sümegi várba, vagy épp Balatonboglárról indulva tennénk egy sétát a keszthelyi Festetics-kastélyban, illetve kicsiknek-nagyoknak remek programlehetőség a balatonfenyvesi kisvasút is, ahova szintén érvényes a Balaton24 napijegy.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×