eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Nyitókép: Facebook/Corvin Palace

Új attrakció nyílik a felújított Corvin áruházban

A Time Out Market budapesti változata 2025-ben nyit a Corvin Palace első emeletén és tetőteraszán 14 konyhával és négy bárral.

Budapest hamarosan a Time Out Market nevű gasztro- és kulturális piac otthonává válik, a helyszín a tervek szerint 2025-ben nyitja meg kapuit a Corvin Palace-ban a Blaha Lujza téren.

A Time Out Market Budapest az áruház első emeletén közel 2500 négyzetméteres belső területen, illetve a tetőteraszon további 775 négyzetméteres külső területen kap helyet, amelyen 14 konyha, négy bár, egy rendezvényterem és körülbelül 800 ülőhely lesz.

Ez lesz a Time Out Market első helyszíne Magyarországon. Az első gasztropiac ezen a néven 2014-ben nyílt meg Lisszabonban. Később további Time Out Marketek nyíltak világszerte, és mindenhol főleg a helyi gasztronómiára koncentrálnak.

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Új csodagyógyszer híre terjed a világban: megnéztük, mekkora az érdeklődés

Új csodagyógyszer híre terjed a világban: megnéztük, mekkora az érdeklődés

A Novo Nordisk által végzett tanulmány szerint a Wegovy nevű gyógyszerét szedő betegek négy év elteltével átlagosan 10%-os súlycsökkenést értek el. Megnéztük, mekkora volt az internetes keresési érdeklődés a Wegovy iránt az elmúlt években és napokban világszerte, valamint Magyarországon. Emellett megnéztük azt is, hogyan teljesít a Google-keresésekben a Wegovy konkurense.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×