eur:
394.28
usd:
367.17
bux:
0
2024. június 19. szerda Gyárfás
Nyitókép: Facebook/Corvin Palace

Új attrakció nyílik a felújított Corvin áruházban

A Time Out Market budapesti változata 2025-ben nyit a Corvin Palace első emeletén és tetőteraszán 14 konyhával és négy bárral.

Budapest hamarosan a Time Out Market nevű gasztro- és kulturális piac otthonává válik, a helyszín a tervek szerint 2025-ben nyitja meg kapuit a Corvin Palace-ban a Blaha Lujza téren.

A Time Out Market Budapest az áruház első emeletén közel 2500 négyzetméteres belső területen, illetve a tetőteraszon további 775 négyzetméteres külső területen kap helyet, amelyen 14 konyha, négy bár, egy rendezvényterem és körülbelül 800 ülőhely lesz.

Ez lesz a Time Out Market első helyszíne Magyarországon. Az első gasztropiac ezen a néven 2014-ben nyílt meg Lisszabonban. Később további Time Out Marketek nyíltak világszerte, és mindenhol főleg a helyi gasztronómiára koncentrálnak.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az új ukrán–amerikai paktumról: Zelenszkij a biztosra ment, Biden már az újjáépítésre is gondol

Kis-Benedek József az új ukrán–amerikai paktumról: Zelenszkij a biztosra ment, Biden már az újjáépítésre is gondol

A megállapodásban rögzített célok megvalósulását döntően befolyásolja, hogy ki nyeri meg az őszi amerikai elnökválasztást – mondta az InfoRádióban a biztonságpolitikai szakértő. Az MTA doktora arról is beszélt, hogy Volodimir Zelenszkij láthatóan igyekszik bebiztosítani Ukrajna helyzetét, és alternatívákban is gondolkodik, ezért más országok vezetőivel is folyamatosan tárgyal.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.19. szerda, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×