eur:
383.97
usd:
353.93
bux:
68846.13
2024. május 24. péntek Eliza, Eszter
Nyitókép: Pixabay

Jön a kertészek rémálma, ami az időjárást illeti

A jövő héten hajnalonként fagyni fog.

A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet 4 fok körül alakul. Aztán gomolyfelhős, napos idő várható. Csapadék nem valószínű (az esélye kevesebb, mint 10%). A délkeleti szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 fok körül alakul.

A hét közepéig napközben napos lesz az idő, és a hőmérséklet továbbra is a sokévi átlag felett alakul, de a jövő hét második felében helyenként már előfordulhat fagy is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
Nagy esésből álltak talpra az amerikai tőzsdék

Nagy esésből álltak talpra az amerikai tőzsdék

Csúnyán lefordultak az amerikai tőzsdék tegnap, a Dow közel egy éve nem zárt ennyire rossz napot, de a két másik vezető index is komoly esést szenvedett el. Rontotta a hangulatot, hogy a Fed legutóbbi ülésének jegyzőkönyve és az erős amerikai gazdasági adatok ráerősítettek a hosszabb ideig magasan maradó kamatok narratívára. Az ázsiai tőzsdék ezek után szintén lejjebb kerültek, és Európában is esés látszott ma, az USA tőzsdéi azonban javítani próbálnak a tegnapi esés után. Itthon komoly mínuszba került az OTP és a Mol árfolyama, azonban nem érdemes megijedni, hiszen ezt mindkét papír esetében az osztalékszelvény-vágás okozta.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×