eur:
392.68
usd:
366.08
bux:
66803.58
2024. április 25. csütörtök Márk
Hévíz, 2021. május 4. A Hévízi-gyógytó a Tófürdő épületeivel. MTVA Fotó: Molnár-Bernáth László
Nyitókép: MTVA Fotó: Molnár-Bernáth László

Hatalmas változás Hévízen

Papp Gábor nem indul újra a polgármesteri székért, a hévízi kormánypárti városvezető Facebook-oldalán, videóüzenetben jelentette be a döntését.

„Tizennégy év polgármesteri munka után úgy döntöttem, nem indulok újra a polgármesteri székért. Tudom, hogy ez sok embert meglep, de úgy érzem, a lehető legjobb döntést hoztam” - fogalmazott Papp Gábor.

A zaol.hu a polgármester szavai közül azt is kiemelte, hogy

"szükség van az új energiákra

és a megújulásra. Hiszem, hogy ez szolgálja most a város javát, és számomra ez a legfontosabb. Köszönöm az elmúlt 14 éves bizalmukat és kollégáim kitartó munkáját. Bízom abban, hogy Hévíz a megújulás útjára léphet, és tovább szolgálhatom Hévízt és a hévízieket".

Papp Gábor 2010 óta a fürdőváros polgármestere - emlékeztetett a megyei lap.

Az önkormányzati választásokat június 9-én tartják.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×