eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság/Facebook

Kivégeztek egy elektromos kocsit a tűzoltók Farmoson – képek

Speciális módszerrel oltottak el egy kocsit Farmoson. A kiégett roncsot kádba kellett helyezni.

Kedden kora este gyulladt ki egy elektromos Renault Zoé Farmoson, egy családi ház udvarán, a tűzoltók viszont elbántak a lángokkal. Előtte azonban a lángok bántak el kíméletlenül szegény autóval – írja a vezess.hu.

Az akkumulátor hőfoka folyamatosan emelkedett, a tűz a közeli épületet is veszélyeztette, a helyzet annyira elvadult, hogy még a kiégett roncsot is „büntetőkádba” kellett helyezni. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, oltólándzsa segítségével az akkumulátort visszahűtötték, majd átvizsgálták a járművet.

A tűzoltók munkáját a Pest vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat segítette. Az egységek a teljesen leégett autó roncsát egy vízzel teli konténerbe helyezték, hogy az teljesen és végérvényesen visszahűljön, esélyt se adva annak, hogy újra lángra kapjon.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×