eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Tram tramway public transportation in Budapest, Hungary.
Nyitókép: m-gucci/Getty Images

BKK: két villamos vonalán is lesz változás a következő két hétvégén

Karbantartás miatt a 28-as és a 28A villamosok rövidített útvonalon járnak majd az Izraelita temető, illetve az Új köztemető (Kozma utca) valamint a Kőbányai út 21. között.

a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azt közölte, hogy október 7-én és 8-án, valamint 14-én és 15-én a 28-as és a 28A villamos rövidített útvonalon közlekedik az Izraelita temető, illetve az Új köztemető (Kozma utca) és a Kőbányai út 21. között karbantartás miatt.

A 28-as és a 28A villamosok helyett 28-as jelzéssel pótlóbusz jár majd a Blaha Lujza tér (Népszínház utca) és a Kőbányai út-Könyves Kálmán körút között.

Alternatív útvonalként a BKK a Népszínház utcában és az Élessaroktól a 37A villamost, a Kőrösi Csoma Sándor út térségéből a belvárosba utazóknak a 9-es autóbuszt, vagy az Örs vezér teréig utazva az M2-es metrót, illetve a Maglódi úttól a 95-ös és a 195-ös autóbuszt és az M2-es metrót ajánlja.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×