eur:
382.04
usd:
353.66
bux:
58424.86
2023. december 7. csütörtök Ambrus
Orbán Viktor miniszterelnök azonnali kérdésre válaszol az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. június 27-én. Mellette Semjén Zsolt nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes (b).
Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Orbán Viktor a fogdán töltött időkről beszélt

A miniszterelnök a TikTokon a katonaélményeit idézte fel.

A kormányfő alig egy hónapja jelentette be, hogy csatornát indít a legfiatalabbak körében rendkívül népszerű TikTok közösségi média platformon. Orbán Viktor videói ezen a felületen néhány nap alatt milliós elérést produkáltak, és bejegyzéseit több mint egymillióan kedvelték.

Legutóbb a katonaéveiről beszélt a friss TikTok-videójában, ebből kiderül, hogy Zalaegerszegen volt katona, két részletben, fogdába is került, akkor kipróbálhatta, milyen priccsen aludni. Elárulta, ki volt a legkedvesebb katonatársa, és arról is beszélt, melyik feladat volt a "legalja".

@viktor_a_tiktokon Katonadolog #orbánviktor #miniszterelnök #katona #sereg #follow #fyp #foryou #viralvideos #trending ♬ A Warrior - Lux-Inspira

Címlapról ajánljuk

Nacionalistából lett Putyin-hívő a megölt ukrán politikus

Az ukrán biztonsági szolgálat magára vállalta egy Oroszországba menekült, Moszkva-párti volt ukrán képviselő meggyilkolását. A köpönyegforgató és bizarr politikai karriert befutott Ilja Kivát egy Moszkva-környéki faluban találták holtan, néhány órával azután, hogy felszólította Zelenszkij elnököt: kövessen el öngyilkosságot.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×