eur:
389.61
usd:
363.53
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Railjet szerelvény a Keleti pályaudvaron 2015. március 24-én.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Fontos, nyugatra tartó vonatok menterendje módosul a hétvégétől

Az osztrák vasúttársaság, az ÖBB hálózatán végzett karbantartási munkálatok miatt augusztus 12-étől 31-éig jelentősen módosul a nemzetközi vonatok menetrendje a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon.

Eredeti menetrendjéhez képest a vonatok többsége Bécs felé korábban, Budapest felé később, valamint rövidített útvonalon közlekedik - írja az iho.hu.

A Budapestről Bécs felé közlekedő Railjet express vonatok az eredeti menetrendjükhöz képest harminc perccel korábban, napközben Budapest-Kelenföldről indulnak. A Kálmán Imre EuroNight az eredeti menetrendjéhez képest ugyancsak harminc perccel korábban, 20.10-kor indul a Keleti pályaudvarról. A Bécs felől Budapestre közlekedő Railjet express vonatok, valamint a Kálmán Imre EuroNight eredeti menetrendjeikhez képest harminc perccel később közlekednek. A Railjetek napközben csak Budapest-Kelenföldig közlekednek.

Augusztus 13–15. és 19–21. között az első Budapestre tartó Railjet egy órával korábban, a Kálmán Imre EuroNight pedig másfél órával később közlekedik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×