eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b4) kormányülést tart a Karmelita kolostorban 2022. november 23-án. A kormányfő mellett Varga Mihály pénzügyminiszter (b), Pintér Sándor belügyminiszer (b2), Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (3), Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára (b5), Nagy István agrárminiszter (b7). Az energiaárakról, Magyarország energiabiztonságáról és az Energiaügyi Minisztérium felállításával kapcsolatos teendőkről tárgyalt a kormány.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Amint hazatér a NATO-csúcsról Orbán Viktor, összeül a kormány - értesülés

Méghozzá három napra. A téma - értesülések szerint - a háború lesz, illetve Svédország NATO-csatlakozásának támogatása.

Az ATV.hu kormánykörökből úgy értesült, hogy amint hazatér Orbán Viktor miniszterelnök a vilniusi NATO-csúcsról - miniszterei, Szijjártó Péter és Szalay-Bobrovniczky Kristóf társaságában -, a kormány 3 napos ülést tart, amelynek fő témája a háború állása, illetve Svédország NATO-csatlakozásának támogatása, amelynek ratifikálását a kormány egyébként korábban a tavaszi ülésszakra tette.

A portál azzal számol, hogy azok után, hogy a török elnök jelezte, támogatja Stockholm csatlakozását, a magyar kormány is "gyorsíthat", emiatt pedig rendkívüli parlamenti ülés összehívására kerülhet sor.

A kormány a portál forrásai szerint kihelyezett ülésre vonul, ahol a kormányfő értékeli a NATO-csúcson történteket.

A kormányülésen még nyilvánvalóan szó lesz az uniós pénzek ügyéről is, ahogyan az Erasmus-program pénzei és gazdaságstratégiai kérdések is asztalra kerülnek.

Címlapról ajánljuk
Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Október 31-ig tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban a Kékvándor című kiállítás, amely a 2017-ben elhunyt Burger Barna fotográfus kéktúrás fotóit mutatja be. A tárlat kurátora, Csizek Gabriella az InfoRádióban elmondta: összesen tizenkét tájegységen keresztül ismerhetjük meg az Országos Kéktúra teljes útvonalát, miközben a fotóművész egyedi látásmódjának köszönhetően a ráismerés szépségével tárulnak elénk gyöngyőrű tájak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×