eur:
388.9
usd:
363.08
bux:
68275.9
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Kisfaludy László András, a Belügyminisztérium köznevelésért felelős helyettes államtitkára beszédet mond az Ökoiskola címek átadásán az ELTE Lágymányosi Campusán 2023. június 9-én.
Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Hivatalos: távozik a köznevelésért felelős helyettes államtitkár

A korábbi sajtóhíreknek megfelelően lemondott Kisfaludy László András.

Hivatalosan is távozik posztjáról Kisfaludy László köznevelésügyi helyettes államtitkár, aki Pintér Sándor belügyminiszternek nyújtotta be lemondását – derül ki a Magyar Közlöny legfrissebb, csütörtök esti számából, szúrta ki a Telex. A helyettes államtitkár megbízatása 2023. július 15-i hatállyal szűnik meg.

A 47 éves, történelem szakos tanár végzettségű Kisfaludy László életrajza szerint 2020-tól két évig dolgozott az Emberi Erőforrások Minisztériumában köznevelési helyettes államtitkárként, de a posztján maradt akkor is, amikor az oktatás a 2022-es választások után a Belügyminisztérium alá került.

A Belügyminisztériumban köznevelési államtitkárként Maruzsa Zoltán felel a közoktatási ügyekért, ő képviselte a kormány álláspontját a státusztörvény parlamenti vitájában is. A pedagógusok új életpályájáról kedden szavaz az Országgyűlés.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×