eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: BKK

Sűrűbben jár júliustól az egyik BKK-járat

Júliustól sűrűbben közlekednek a buszok a 100E Repülőtéri Expressz vonalán – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Mint írták, a Deák Ferenc tér és a Liszt Ferenc repülőtér között közlekedő járat közlekedését a nyári turisztikai forgalom erősödéséhez és a nagy számú külföldi turistát vonzó budapesti rendezvényekhez igazítják, ezért szombattól a hét minden napján az eddigi 15 helyett 10 percenként indulnak majd a buszok hajnalban a belvárosból a reptér felé, így az utasok a kora reggel induló repülőjáratokat is kényelmesebben elérhetik.

A tájékoztatás szerint a repülőtér legforgalmasabb napjain, hétfőn és pénteken a legsűrűbb napközbeni időszakban az eddigi 7-8 helyett 6-7 percenként indulnak a buszok. Keddtől csütörtökig az eddigi 10 perc helyett 7-8 percenként indulnak a buszok a végállomásokról, szombat délelőtt 8-9 perc helyett 7-8, délután 10 helyett 8-9 percenként közlekedik a járat.

Mivel az elmúlt időszakban számos fejlesztés valósult meg a járat kapcsán, új, MAN típusú autóbuszok álltak forgalomba, valamint a Budapest Pay&Go bevezetésének köszönhetően az utasok már közvetlenül a fizikai vagy virtuális bankkártyájukat is használhatják jegyként a 100E Repülőtéri Expresszen, így ezeken a napokon is kényelmesebben lehet a utazni járatokon – közölték.

A reptéri busz menetrendje a BKK oldalán, valamint a BudapestGO alkalmazásban is elérhető, a járatra érvényes jegyet pedig a BKK jegyautomatáiból, az ügyfélpontokon, valamint az applikáció használatával is meg lehet váltani.

A BKK munkatársai folyamatosan figyelik a 100E busz forgalmát, így a közlekedésszervező - az ügyfelek igényeinek megfelelően – gyorsan tud a változásokhoz igazodni - olvasható a tájékoztatásban.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×