eur:
388.6
usd:
366.58
bux:
55861.85
2023. szeptember 29. péntek Mihály
Budapest, 2019. április 9. Gálvölgyi János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, humorista feleségével, Gálvölgyi Judit műfordítóval otthonában. MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva
Nyitókép: MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva

Megszólalt Gálvölgyi János állapotával kapcsolatban a felesége

Légzési nehézségekkel szállították kórházba a színművészt. Intenzív osztályon és lélegeztetőgépen van.

Intenzív osztályra került Gálvölgyi János. A színművész szerda délelőtt lett rosszul, a családtagjai pedig azonnal hívták a mentőket, amikor látták, hogy komoly veszélyben van. Az ország egyik legnépszerűbb művészét jelenleg kórházban ápolják, lélegeztetőgépen van, mélyaltatásban – tudta meg a Blikk a családtól.

„Meg tudom erősíteni. Délelőtt lett rosszul, nehezen vett levegőt, kihívtuk a mentőket. Ők viszont az adatok felvétele után több mint egy órával sem érkeztek meg, ezért a lányomék vitték be autóval a kórházba” – mondta a lapnak Gálvölgyi Judit, a művész felesége.

Kiderült az is, hogy amikor autóba tették, alig kapott levegőt.

Az állapotáról szerda késő délutánig a család nem kapott információt.

Címlapról ajánljuk

Az osztrákoknak elege lett a pontatlan magyar vasútból, drasztikusat léptek

Az ÖBB a vágányzár első két hetének tapasztalatai és többszöri figyelmeztetés után ma egyoldalúan bejelentette: jövő hétfőtől levágja a magyar vonatokat a nyugat-európai hálózatról és kettévágja Bécsben a Linz, Salzburg, München fele továbbmenő budapesti railjet vonatokat - írja Vitézy Dávid a közösségi oldalán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.29. péntek, 18:00
Vinkó József
a Magyar Konyha főszerkesztője
Visszafogta magát az ingatlanpiac eddigi sztárja - Mi történhetett az elmúlt évben?

Visszafogta magát az ingatlanpiac eddigi sztárja - Mi történhetett az elmúlt évben?

Minden válságokkal, nehézségekkel, átalakulásokkal teli időszaknak megvannak a nyertesei. Így volt ez az elmúlt években a logisztikai és ipari ingatlanokkal Budapesten és környékén, amelyeket az ingatlanpiac sztárjaként tartottak számon, mindenki szeretett volna egy "raktárbuliban" valahogy részt venni. De vajon jelen vagy múlt időben kell beszélnünk ezen alpiac kiemelkedő teljesítményéről? Folytatódhat még a felívelés és a kiemelt figyelem? A vidéki ipari piac vajon megelőzi a budapestit? - ezekről a kérdésekről szólt a Property Investment Forum 2023 egyik délutáni beszélgetése.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×