eur:
390.62
usd:
368.87
bux:
55356.93
2023. szeptember 25. hétfő Eufrozina, Kende
Nyitókép: Orbán Viktor/Facebook

Új segítőiről posztolt Orbán Viktor – képek

A miniszterelnök néhány napja már figyelmeztette a férfiakat, hogy ideje előkészíteni a kölnit. A húsvéti készülődés már javában zajlik a kormányfő családjánál is, a pénteki pékséglátogatás után most a húsok társaságában posztolt húsvéti segítőivel.

Orbán Viktor miniszterelnök nagypéntek reggelén egy Facebook-poszttal indította el a húsvétot. A fotón unokáival látható, akikkel a húsvétra készülődik.

A kormányfő később egy videót is közzétett közösségi oldalán, melynek tanúsága szerint a felcsúti pékhez látogat unokáival, Johannával és Fülöppel, hogy kalácsot és kenyeret vegyenek.

Nagyszombaton folytatódott a húsvéti készülődés – szúrta ki az Index –, a miniszterelnök ugyanis ismét két unokájával látható, akiket valamilyen finomsággal kínál éppen. Orbán Viktor a képhez azt írta:

„Húsvéti segítőim”.

Címlapról ajánljuk
Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Egy korszak ér véget a média világában a világ egyik legbefolyásosabb médiacézárja, Rupert Murdoch távozásával, ami új ajtót nyithat meg Donald Trump előtt. A jobboldali beállítottságú, ausztrál származású Murdochot a baloldalon sokan mefisztói figurának tartották. A Fox News és a News Corporation tulajdonosaként ugyanis példátlan befolyása volt a fontosabb angol nyelvű országok politikájára.

Orbán Viktor: ha így marad, beavatkozunk az üzemanyagárakba

A miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődött a parlamenti ősz. Szónoklatára az ellenzéki képviselők reagálnak, majd Orbán Viktort megilleti a viszonválasz joga. Tartson velünk az ősz első szócsatáján.
VIDEÓ
Háromszor is visszarántották a forintot a hétfői esésből

Háromszor is visszarántották a forintot a hétfői esésből

Borongós volt a hangulat hétfőn a nemzetközi pénz- és tőkepiacokon részben a nehézségeket jelző német Ifo-index miatt, amire az euró tovább süllyedt, majd délután az EKB-elnök szavaira újabb ütést kapott az euró és féléves mélypontra bukott a dollárral szemben. Idehaza a forint folytatta a vesszőfutását, amelyet a költségvetési deficit megemelése és az EU-pénzek folyósítása körüli piaci aggodalmak táplálnak, és az euró napközben háromszor is 392-ig ugrott, majd rendre visszapattant. A dollár lendülete miatt vele szemben féléves mélypontra bukott a forint 370-es árfolyamszint mellett.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×