eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Összeroncsolódott személyautó Balástya külterületén, miután az illegális migránsokat szállító gépjármű felborult a szerdára virradó éjjel 2022. október 26-án. A balesetben többen megsérültek, egy ember a helyszínen meghalt.MTI/Donka Ferenc
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Rémes baleset történt Balástyánál

Felborult egy illegális bevándorlót szállító autó, egy ember meghalt, többen megsérültek.

Egy ember meghalt, többen megsérültek, miután felborult egy illegális migránsokat szállító autó Balástya külterületén – közölte a rendőrség a honlapján.

Balástya, 2022. október 26.
Összeroncsolódott személyautó Balástya külterületén, miután az illegális migránsokat szállító gépjármű felborult a szerdára virradó éjjel 2022. október 26-án. A balesetben többen megsérültek, egy ember a helyszínen meghalt.
MTI/Donka Ferenc
Forrás: MTI/Donka Ferenc

A tájékoztatás szerint a magyar honosságú terepjáró sofőrje elvesztette uralmát a járműve felett, az emiatt lehaladt az útról és felborult. A balesetben többen megsérültek, egy ember a helyszínen meghalt.

A rendőrök a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az 5422-es út érintett szakaszát lezárták.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×