eur:
389.78
usd:
365.12
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Donáth Anna
Nyitókép: Forrás: Facebook

„Aki csapatban játszik, utólag ne mutogasson” – a Gyurcsány-interjú margójára

Április 3-án az ellenzéki összefogásra bő egymillióval kevesebben szavaztak, mint a kormánypártokra. Az ellenzéki összefogás minden pártja részt vett a választási kampányban, ezért mindannyian felelősek vagyunk az eredményekért – írja Donáth Anna Facebook-posztjában.

„Ahogy a siker közös lett volna, úgy a kudarcban is osztozunk. Ha valaki úgy dönt, csapatban játszik, ne mutogasson utólag a másikra” – teszi hozzá a Momentum korábbi elnöke, aki szerint egy ország irányítása mindig csapatjáték.

„Aki valaha kormányzást tervez, annak tudnia kell csapatban játszani, és vállalni annak közös felelősségét. A felelősség hárítását meg kell hagynunk a kormánypártoknak” – fogalmazott a továbbiakban Donáth Anna.

Szerinte aki tagadja az igazságot, az sosem lesz képes a mostaninál jobban működő országot építeni. „Hiszen pont azért tartunk itt, mert az elmúlt évtizedekben annyi minden hazugságra épült körülöttünk” – olvasható a bejegyzésben.

Donáth Anna azt követően posztolt, hogy Gyurcsány Ferenc interjút adott a Partizánnak. Ebben a DK-elnök mások mellett azt mondta, nem bánta, hogy nem állt ki Márki-Zay Péter mögé a választás éjszakáján, illetve hogy nem ők, hanem a „kolléga úr” veszített.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×