eur:
390.72
usd:
364.15
bux:
68408.06
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Yettel feliratok a Telenor Magyarország Zrt. üzletében egy budai bevásárlóközpontban 2022. február 15-én. Márciustól nevet változtat a cseh PPF befektetői csoport tulajdonában álló mobiltársaság, új neve Yettel Magyarország Zrt. lesz.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Ingyenes lehetőségekkel kompenzál a Yettel a nagy kimaradás miatt

Akadozott a Yettel szolgáltatása szombat délelőtt, volt, akinek órákig nem volt elérhető a hálózat. Kompenzációval készültek, de figyelni kell.

Egyed Gábor, a Yettel Magyarország Zrt. senior PR tanácsadója azt közölte szombaton, hogy egy tervezett karbantartás során lépett fel nem várt fejlemény, ami miatt egyes ügyfeleik akadozást tapasztalhattak a szolgáltatásban.

Csütörtökön a Yettel Facebook-oldalán megjelent egy közlemény, amely szerint kompenzálni kívánják a hiba miatt az ügyfeleiket, négy megoldás közül lehet választani.

Az Infostart úgy értesült, hogy ez csak a lakossági ügyfelekre vonatkozik.

1 nap korlátlan mobilinternet vagy belföldi telefonálás, egy hét korlátlan hálózaton belüli sms, vagy pedig 10 százalék kedvezmény az okosórák és okoskarkötők árából - ezek közül lehet választani.

A kódokat aktiválni a Yettel app Szolgáltatásaim menüpontjában lehet 2022. május 1-jéig, vagy pedig az sms-ben kapott (vagy hamarosan megérkező) üzenet megfelelő kódjait kell visszaküldeni a 1744-es kódra. A hvg.hu egyik kollégája már kapott ilyen üzenetet, le is fotózták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Az egész világ baját megoldaná egy apró olajmonarchia, de ennek megkérik az árát

Az egész világ baját megoldaná egy apró olajmonarchia, de ennek megkérik az árát

Számos konfliktus zajlik jelenleg a világban, amelynek egyelőre nem látszik a megoldása. A nyílt fegyveres összecsapások a világ nagy részének többnyire nem áll érdekében, ezért ilyenkor viszonylag hamar felbukkannak azok a szereplők, akik megpróbálnak közvetíteni a szemben álló felek között. A 21. században egyre gyakrabban merül fel a hasonló ügyeknél a Perzsa-öböl apró olajmonarchiája, Katar neve. Emögött pedig hosszas építkezés, de komoly stratégiai célok is felmerülnek. Elemzésünkben annak járunk utána, hogy pontosan mi motiválja Dohát a békés rendezések elősegítésében és mit nyerhet ezzel pontosan az ország.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×