eur:
389.51
usd:
361.86
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Divatos őszi női cipők – mit hordj az idei szezonban? (x)

A nők és a cipők köztudottan elválaszthatatlanok egymástól. A szebbik nem képviselői hajlamosak tekintélyes méretű cipőgyűjteményt felhalmozni, hiszen nem várják meg, hogy ténylegesen elhasználódjon a meglévő – jobb a problémát megelőzni, és különben is, minden szetthez kell egy hozzá igazán passzoló lábbeli is. De vajon milyeneket érdemes választani az idei őszi szezonban?

Nehéz eligazodni a kínálaton

A női cipőkínálat mindig rendkívül széles, aminek elsősorban az az oka, hogy ahány nő, annyiféle ízlés – mindenki más tulajdonságokat részesít előnyben. Mindig ott vannak a polcokon az újdonságok, és persze néhány régebbi darab is, hogy akkor is megtaláld az álomcipődet, ha az nem éppen a legutolsó trend szerint lett tervezve.

Persze azért a legtöbb nő ad a divatra is, és a legújabb modellek igenis komoly vonzerőt jelentenek számukra a cipővásárlás során. Nem csoda, hiszen a trendi öltözék sokat dob a megjelenésen! A divatot követni pedig manapság nem nehéz: mindenhol meg lehet találni a legtrendibb darabokat. A CCC kínálatában például online és offline egyaránt találkozhatsz velük! De ha Te célzottan keresgélnél, segítünk, milyen típusú cipőket érdemes keresned.

Ezek a lábbelik divatosak 2021 őszén

  • Hegyesebb orrok, laposabb sarkak. Nem azokra a nagyon hegyes orrokra kell gondolni, amik 15 éve voltak divatban, a jelenlegi trend annál azért enyhébb. Tény ugyanakkor, hogy a lekerekített forma helyett a kissé sarkosabb a divat, lehetőleg alacsony sarkakkal.
  • Platform. A nyár slágerei egyértelműen a platformszandálok és -papucsok voltak, és ez a trend ősszel is tovább hódít. A platformbakancsok és -bokacsizmák népszerűek lesznek, ezért, ha szeretted nyáron ezt a fazont, érdemes lehet ősszel is keresni ezt a cipőtípust.
  • Érdekes sarkak. Az idei őszi szezonban a látványos cipőké a főszerep. A platform önmagában is az, ugyanakkor a különféle egyedi sarokmegoldások is feltűnővé tudnak tenni egy lábbelit. A markáns sarok, határozott talpmintával teljesen alap, de a meghökkentő formák sem számítanak túlzásnak.
  • Az örökzöld bőr. Az alapanyagokat illetően a bőr továbbra is sláger, nem véletlenül: elegáns, minőségi és kényelmes is. Az idei kollekciókban is bőven találkozhatsz bőrcipőkkel, így, ha kedveled ezt az anyagot, nem kell lemondanod róla!
  • Bátran a színekkel! Persze a klasszikus fekete mindig kell, és olyan semlegesebb árnyalatok is jól jönnek, mint a bézs, a barna, a szürke. De ha szereted a színeket, a piros, lila és zöld árnyalatokkal is nyugodtan kacérkodhatsz idén, ezek az ősz slágerszínei!

Fontos, hogy neked mi áll jól!

Bár mindig nagy a kísértés, hogy a legdivatosabb lábbelit válaszd, azért fontos mérlegelni néhány szempontot. Az egyik, hogy jól is álljon neked a cipő, amihez nagyon fontos, hogy passzoljon a stílusodhoz, és be tudd illeszteni a ruhatáradba. Célszerű kerülni az impulzusvásárlást, és alaposan megfontolni, valóban szükséged van-e a kiszemelt lábbelire. Persze olykor érdemes kimozdulni a komfortzónából és kitalálni valami újat: könnyen lehet, hogy éppen egy olyan cipőben találod meg leginkább önmagad, amihez hasonlód sem volt még eddig!

(x)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×