eur:
393.77
usd:
364.94
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Torlódás az M7-es autópályán Törökbálint közelében 2014. augusztus 9-én. Az autópálya Balaton felé vezető oldalán, a 15-ös kilométerszelvénynél három személyautó ütközött össze. A baleset négy sérültjét a mentők kórházba vitték. Az autópályán több kilométeres torlódás alakult ki.
Nyitókép: MTI Fotó: Lakatos Péter

Gigadugó az M0-son és az M7-esen is - így lehet kerülni

Több kilométeres torlódás alakult ki péntek délutánra az M0-s autóúton és az M7-es autópályán is – közölte az Útinform a honlapján.

Azt írták: az M0-s autóút déli szektorában, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a 7-es kilométer közelében két kamion és egy kisbusz ütközött össze. A forgalom csak a leállósávon halad, torlódnak a járművek. A baleset és az erős forgalom miatt az M7-es csomópont és a 6-os főúti csomópont között, illetve a Nagy Duna-hídon valamennyi forgalmi sávon akadozik, vagy araszol a kocsisor, több kilométeres a torlódás.

Szintén az M0-son, annak keleti szektorában, a 11-es főúti csomópont felé vezető oldalon, Maglód térségében két személyautó karambolozott. A 47-es kilométernél csak két sávon halad a forgalom. Ott is torlódik a kocsisor.

Az erős hétvégi forgalom miatt szakaszos, több kilométeres torlódásra kell készülni az M7-es autópályán is, a Letenye felé vezető oldalon, Budaörs és Martonvásár között. A Balaton felé tartóknak azt ajánlják, aki teheti az M1-es autópálya Bicske - 811-es főút - Székesfehérvár útvonalon kerüljön.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×