INFORÁDIÓ
2021. június 25. péntek
Vilmos

aradszki andrás

koronavírus

rehabilitáció

lélegeztetőgép

Aradszki András, a KDNP képviselője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. június 18-án.

Aradszki Andrásnak újra kellett tanulnia járni, de legyőzte a vírust

Infostart

Közel öt hónap kórházi, illetve az ezt követő rehabilitációs kezelés után, nagypéntek előtt két nappal gyógyultan térhetett vissza otthonába Érd országgyűlési képviselője.

Érd országgyűlési képviselője novemberben fertőződött meg a koronavírussal. Betegsége súlyosságát jelzi, hogy a politikus öt hétig volt lélegeztetőgépen, élet-halál között. Ám a kórházi dolgozóknak köszönhetően felépült, és bár többhetes rehabilitációs kezelés várt még rá, az élete már nem forgott veszélyben – írja az Érdi Hírek.

„Különleges lesz számunkra az idei ünnep” – fogalmazott a lapnak Aradszki András a hazaérkezésekor.

„Advent előtt kerültem kórházba és húsvétra, Jézus feltámadásának ünnepére térhettem haza. Érzem a Gondviselés erejét és tiszta szívvel köszöntöm az életet, amelyet másodszor is megkaphattam.

Hálás vagyok az orvosoknak, a nővéreknek az áldozatos munkájukért,

nem csak azoknak, akik engem gyógyítottak, ápoltak, hanem valamennyi egészségügyi dolgozónak az országban, aki áldozatos munkával küzd az életért. Hálás vagyok a sok barátnak, az ismerősöknek és azoknak, akik ismeretlenül is imádkoztak értem. És különösen a családomnak, hogy mindvégig hittek a gyógyulásomban.”

Az országgyűlési képviselőt szilveszter napján vették le a lélegeztetőgépről, majd január elején szállították át az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetbe. Az altatásban töltött idő alatt a fizikai állapota megváltozott, újra kellett tanulnia járni. Kezelőorvosai gyógytornával segítettek rajta, emellett a tüdőgyulladás okozta károkat is helyre kellett hozni.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Nyitókép: MTI/Soós Lajos
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018